Luxe vaccinatiebewijs

Exclusief

Deze luxe vaccinatiebewijzen zijn speciaal ontwikkeld voor klanten van PetBase. Geen basis vaccinatiebewijs, maar een luxere uitstraling en veel extra algemene informatie.

Luxe uitstraling

De luxe vaccinatiebewijzen hebben dezelfde luxe omslag als een dierenpaspoort. Er is veel ruimte voor het invullen van alle gegevens. Het luxe vaccinatiebewijs wordt geleverd met een plastic bewaarhoesje.

Extra voordeel

Het luxe vaccinatiebewijs wordt gebundeld geleverd per 50 stuks. Wilt u nog andere artikelen bestellen, bijvoorbeeld Europese dierenpaspoorten, chips of readers? Er zijn combinatiemogelijkheden, waardoor uw korting kan oplopen tot 30%!

Bestellen?

De Europese dierenpaspoorten en (luxe) vaccinatiebewijzen zijn te bestellen in de webshop van PetBase. Nog geen klant? Maak een account aan op de nieuwe PetBase omgeving, professionals krijgen 5 gratis PetPoints voor een registratie. 

© 1998 - 2022 PetBase, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten, 0900-7382273, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.www.petbase.eu