Luxe vaccinatiebewijs

Nieuwste Luxe vaccinatieboekjes voor een scherpe prijs. Door alle klanten te bestellen. Niet te gebruiken wanneer een eigenaar met zijn huisdier buiten Nederland reist! Luxe ontwerp voor een mooie uitstraling en fijn gebruik van het boekje.

Bestel ze in de PetBase webshop

Luxe uitstraling

Deze exclusieve vaccinatiebewijzen, met luxe uitstraling, zijn speciaal voor onze klanten van PetBase. Naast deze vaccinatiebewijzen hebben wij ook het Luxe Vaccinatiebewijs ontwikkeld.

Overzichtelijk

Het vaccinatiebewijs is duidelijk, overzichtelijk en heeft veel invulmogelijkheden. Een handig boekje om aan een huisdiereigenaar mee te geven! Met alleen dit vaccinatiebewijs mag een huisdier niet naar het buitenland vervoerd worden; hiervoor is een Europees dierenpaspoort een vereiste. 

Levering

De Luxe vaccinatiebewijzen zijn gebundeld per 50 stuks. Let op de korting die je ontvangt bij een combinatie-aanbieding!

Exclusief

Deze luxe vaccinatiebewijzen zijn speciaal ontwikkeld voor klanten van PetBase. Geen basis vaccinatiebewijs, maar een luxere uitstraling en veel extra algemene informatie.

Luxe uitstraling

De luxe vaccinatiebewijzen hebben dezelfde luxe omslag als een dierenpaspoort. Er is veel ruimte voor het invullen van alle gegevens. Het luxe vaccinatiebewijs wordt geleverd met een plastic bewaarhoesje.

Extra voordeel

Het luxe vaccinatiebewijs wordt gebundeld geleverd per 50 stuks. Wil je nog andere artikelen bestellen, bijvoorbeeld het Europese dierenpaspoort, chips of reader? Er zijn combinatiemogelijkheden waardoor je korting kan oplopen tot 30%!

Europees dierenpaspoort
Vaccinatieboekjes
Europees dierenpaspoort

Het PetBase Europees dierenpaspoort

Maak kennis met het PetBase Europese dierenpaspoort! Dit paspoort biedt geweldige voordelen waarmee je aanzienlijk tijd kunt besparen. Met de mogelijkheid om tot zes keer een nieuwe eigenaar te noteren en een handige barcode aan de achterkant, is het gebruiksgemak van dit paspoort ongeëvenaard. Bovendien heeft het een luxe uitstraling, speciaal ontworpen voor onze klanten van PetBase. 

Ontdek ons dierenpaspoort
Vaccinatieboekjes

Het PetBase vaccinatieboekje

Ontdek de nieuwe vaccinatieboekjes van PetBase! Deze betaalbare vaccinatiebewijzen kunnen door al onze klanten besteld worden. Deze vaccinatiebewijzen zijn exclusief verkrijgbaar voor klanten van PetBase. Naast deze reguliere vaccinatiebewijzen hebben we ook het Luxe Vaccinatiebewijs ontwikkeld. Het vaccinatiebewijs is overzichtelijk, gemakkelijk in te vullen en ideaal om aan huisdiereigenaren te geven.

Ontdek ons vaccinatieboekje