Europees dierenpaspoort

Het PetBase dierenpaspoort! Bespaar aanzienlijk veel tijd met dit dierenpaspoort doormiddel van de mogelijkheid om tot zes keer een nieuwe eigenaar te noteren en de barcode dat zich achterop bevindt. 

Bestel ze in de PetBase webshop

Luxe uitstraling

Deze exclusieve dierenpaspoorten, met luxe uitstraling, zijn speciaal voor onze klanten van PetBase. 

Simpel gebruik

Het nieuwste PetBase dierenpaspoort beschikt over een mogelijkheid om tot zes keer een nieuwe eigenaar te noteren. Om extra tijd te besparen hebben wij een barcode toegevoegd.

Levering

De Europese dierenpaspoorten zijn gebundeld per 50 of 100 stuks. Let op de korting die je ontvangt bij een combinatie-aanbieding!

Dierenpaspoort is reisdocument

Het Europese dierenpaspoort dient als reisdocument. Wanneer je met je hond(en), kat(ten) of fret(ten) naar het buitenland reist, zijn er specifieke regels waaraan voldaan moet worden. Deze dieren moeten voorzien zijn van een geregistreerde microchip en in het bezig zijn van een Europees dierenpaspoort, waarin alle ontvangen vaccinaties genoteerd staan. Afhankelijk van het land kunnen er aanvullende vereisten gelden. 

Luxe uitstraling

De Europese dierenpaspoorten van PetBase hebben een luxe uitstraling, afgeronde hoeken, veel schrijfruimte en extra informatie. Het dierenpaspoort is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld.

Goedkoopste Europese dierenpaspoort

Het PetBase Europese dierenpaspoort is het mooiste dierenpaspoort van Nederland! Bestel je nog meer artikelen? Dan kan je korting al oplopen tot 30%! Ga naar onze webshop voor de prijzen en combinatie-mogelijkheden. Ben je nog geen PetBase-klant? Maak een account aan via www.petbase.eu en ontvang als professional 5 gratis PetPoints. Hiermee kan je starten met het registreren.


Europese dierenpaspoorten kunnen alleen besteld worden door dierenartsen onder vermelding van het CIBG-nummer en UBN van de kliniek.

Luxe vaccinatieboekjes
Vaccinatieboekjes
Luxe vaccinatieboekjes

Het PetBase luxe vaccinatieboekje

Ontdek het nieuwste luxe vaccinatiebewijs van PetBase! Dit exclusieve vaccinatieboekje heeft een luxe uitstraling en biedt veel invulmogelijkheden. Het is overzichtelijk en handig om aan huisdiereigenaren mee te geven. De vaccinatiebewijzen worden geleverd in bundels van 50 stuks en er is een korting beschikbaar bij combinatie-aanbiedingen. Dit luxe vaccinatiebewijs is speciaal ontwikkeld voor klanten van PetBase en bevat extra algemene informatie

Ontdek ons luxe vaccinatieboekje
Vaccinatieboekjes

Het PetBase vaccinatieboekje

Ontdek de nieuwe vaccinatieboekjes van PetBase! Deze betaalbare vaccinatiebewijzen kunnen door al onze klanten besteld worden. Deze vaccinatiebewijzen zijn exclusief verkrijgbaar voor klanten van PetBase. Naast deze reguliere vaccinatiebewijzen hebben we ook het Luxe Vaccinatiebewijs ontwikkeld. Het vaccinatiebewijs is overzichtelijk, gemakkelijk in te vullen en ideaal om aan huisdiereigenaren te geven.

Ontdek ons vaccinatieboekje