Vaccinatiebewijs

Nieuwe vaccinatieboekjes voor een scherpe prijs. Door alle klanten te bestellen. Niet te gebruiken wanneer een eigenaar met zijn huisdier buiten Nederland reist! Ontwerp voldoet aan de eisen die gesteld worden!

Bestel ze in de PetBase webshop

Luxe uitstraling

Deze vaccinatiebewijzen zijn speciaal voor onze klanten van PetBase. Naast deze vaccinatiebewijzen hebben wij ook het Luxe Vaccinatiebewijs ontwikkeld.

Overzichtelijk

Het vaccinatiebewijs is duidelijk, overzichtelijk en heeft veel invulmogelijkheden. Een handig boekje om aan een huisdiereigenaar mee te geven! Met alleen dit vaccinatiebewijs mag een huisdier niet naar het buitenland vervoerd worden; hiervoor is een Europees dierenpaspoort een vereiste. 

Levering

De vaccinatiebewijzen zijn gebundeld per 50 stuks. Let op de korting die je ontvangt bij een combinatie-aanbieding!

Europees dierenpaspoort
Luxe vaccinatieboekjes
Europees dierenpaspoort

Het PetBase Europees dierenpaspoort

Maak kennis met het PetBase Europese dierenpaspoort! Dit paspoort biedt geweldige voordelen waarmee je aanzienlijk tijd kunt besparen. Met de mogelijkheid om tot zes keer een nieuwe eigenaar te noteren en een handige barcode aan de achterkant, is het gebruiksgemak van dit paspoort ongeëvenaard. Bovendien heeft het een luxe uitstraling, speciaal ontworpen voor onze klanten van PetBase. 

Ontdek ons dierenpaspoort
Luxe vaccinatieboekjes

Het PetBase luxe vaccinatieboekje

Ontdek het nieuwste luxe vaccinatiebewijs van PetBase! Dit exclusieve vaccinatieboekje heeft een luxe uitstraling en biedt veel invulmogelijkheden. Het is overzichtelijk en handig om aan huisdiereigenaren mee te geven. De vaccinatiebewijzen worden geleverd in bundels van 50 stuks en er is een korting beschikbaar bij combinatie-aanbiedingen. Dit luxe vaccinatiebewijs is speciaal ontwikkeld voor klanten van PetBase en bevat extra algemene informatie

Ontdek ons luxe vaccinatieboekje