Contact zoeken met PetBase

'Paspoortvoordieren.nl' is onderdeel van PetBase.eu waardoor contact via PetBase zal gaan. Interesse in de PetBase paspoorten en/ of PetBase (luxe) vaccinatieboekjes? Bekijk ze op de website van PetBase.

www.petbase.eu

PetBase B.V.

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN


Telefoon: 0900-7382273


KvK nummer: 30106117

BTW nummer: NL009705375B01
Bankrekeningnummer: NL96INGB 0675392802

Europees dierenpaspoort
Luxe vaccinatieboekjes
Vaccinatieboekjes
Europees dierenpaspoort

Het PetBase Europees dierenpaspoort

Maak kennis met het PetBase Europese dierenpaspoort! Dit paspoort biedt geweldige voordelen waarmee je aanzienlijk tijd kunt besparen. Met de mogelijkheid om tot zes keer een nieuwe eigenaar te noteren en een handige barcode aan de achterkant, is het gebruiksgemak van dit paspoort ongeëvenaard. Bovendien heeft het een luxe uitstraling, speciaal ontworpen voor onze klanten van PetBase. 

Ontdek ons dierenpaspoort
Luxe vaccinatieboekjes

Het PetBase luxe vaccinatieboekje

Ontdek het nieuwste luxe vaccinatiebewijs van PetBase! Dit exclusieve vaccinatieboekje heeft een luxe uitstraling en biedt veel invulmogelijkheden. Het is overzichtelijk en handig om aan huisdiereigenaren mee te geven. De vaccinatiebewijzen worden geleverd in bundels van 50 stuks en er is een korting beschikbaar bij combinatie-aanbiedingen. Dit luxe vaccinatiebewijs is speciaal ontwikkeld voor klanten van PetBase en bevat extra algemene informatie

Ontdek ons luxe vaccinatieboekje
Vaccinatieboekjes

Het PetBase vaccinatieboekje

Ontdek de nieuwe vaccinatieboekjes van PetBase! Deze betaalbare vaccinatiebewijzen kunnen door al onze klanten besteld worden. Deze vaccinatiebewijzen zijn exclusief verkrijgbaar voor klanten van PetBase. Naast deze reguliere vaccinatiebewijzen hebben we ook het Luxe Vaccinatiebewijs ontwikkeld. Het vaccinatiebewijs is overzichtelijk, gemakkelijk in te vullen en ideaal om aan huisdiereigenaren te geven.

Ontdek ons vaccinatieboekje