PetBase Europees dierenpaspoort

Reisdocument

Het Europese dierenpaspoort is een reisdocument. Er zijn verschillende regels die u moet volgen als u uw hond(en), kat(ten) of fret(ten) mee op reis wilt nemen naar het buitenland. De dieren moeten een geregistreerde chip hebben én een Europees dierenpaspoort. In dit dierenpaspoort moeten de verkregen vaccinaties vermeld staan. De overige eisen zijn per land verschillend.

Bent u niet van plan om met uw huisdier naar het buitenland te gaan? Dan is een (luxe) vaccinatiebewijs voldoende om de vaccinaties in te registreren.

Levering

De Europese dierenpaspoorten van PetBase hebben een luxe uitstraling, afgeronde hoeken, veel schrijfruimte en extra informatie. Het dierenpaspoort is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld.

De Europese dierenpaspoorten worden gebundeld geleverd per 50 stuks, ieder met een unieke registratiecode. Ze worden compleet geleverd met plastic insteekhoesjes en lamineervellen om identiteitsfraude te voorkomen.

Goedkoopste Europese dierenpaspoort

Het PetBase Europese dierenpaspoort is het mooiste dierenpaspoort van Nederland! Bestelt u nog meer artikelen? Dan kan uw korting al oplopen tot 30%! Ga naar onze webshop voor de prijzen en combinatie-mogelijkheden. Bent u nog geen PetBase-klant? Maak een account aan via my.petbase.eu en ontvang als professional 5 gratis PetPoints. Hiermee kunt u starten met registreren.


Europese dierenpaspoorten kunnen alleen besteld worden door dierenartsen onder vermelding van het CIBG-nummer en UBN van de kliniek.

Bestellen?

De Europese dierenpaspoorten en (luxe) vaccinatiebewijzen zijn te bestellen in de webshop van PetBase. Nog geen klant? Maak een account aan op de nieuwe PetBase omgeving, professionals krijgen 5 gratis PetPoints voor een registratie. 

© 1998 - 2022 PetBase, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten, 0900-7382273, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.www.petbase.eu